Football Manager 2021 (Steam - Dansk/EU spilkode)

275,00 kr.
Inkl. moms

 Steam - officiel spilkode.

Dansk/EU version. "Early access" version der kan aktiveres og spilles med det samme, både før og efter den officielle udgivelsesdato. 

Manageren er hjernen bag enhver fodboldklub. I Football Manager 2021 sættes der fokus på dig med dynamiske, virkelighedstro management-oplevelser og detaljer på et helt nyt og hidtil uset niveau, og du får alle værktøjerne til at opnå elitestatus.

Efter købet kan spilnøglen findes på din konto hos Spilkoden.dk og sendes til din email. Du modtager ikke et fysisk produkt.

Antal
Ikke på lager

Manageren er hjernen bag enhver fodboldklub. I Football Manager 2021 sættes der fokus på dig med dynamiske, virkelighedstro management-oplevelser og detaljer på et helt nyt og hidtil uset niveau, og du får alle værktøjerne til at opnå elitestatus.

Der er flere end 50 nationer og 2500 klubber på alle niveauer at vælge imellem, så mulighederne er uendelige. Det er dit valg, chef.

  • Vælg dine farver og den udfordring, der passer bedst til dine mål, og brug din klubs hierarki til at sikre, at du opfylder deres mål – eller betal prisen.
  • Samarbejd med personalet i kulisserne om at vurdere din trups styrke og dybde, før du prøver dine evner af på transfermarkedet. Der vil formentlig være et stjernefrø på dit ungdomshold, som er klar til at spille på førsteholdet...
  • Lav taktiske strategier, formationer og spillestile til enhver lejlighed, og udnyt din klubs chancer for at vinde fodboldkampe og få de tre point.
  • Bliv imponeret over detaljerne på selve kampdagen, og oplev det fede ved at være manager, når planlægningen giver pote på banen.

FM21 giver dig aldrig før set kontrol med at udvikle dine ledelsesevner, spille det bedste spil i verden og nå toppen. Dynamiske og realistiske ledelsesoplevelser leverer ægthed som aldrig før.

TRÆ DET BEDSTE

Intet andet fodboldkamp giver dig så mange muligheder. Kør klubben, du elsker, for at opnå fansucces eller rejse verden rundt, og vælg mellem 117 ligaer i 52 store fodboldlande.

Fuldstændig taktisk kontrol

Spil det bedste spil i verden, uanset hvad du vil. Opret din egen fodboldstil og taktik til enhver lejlighed for at sikre, at dit hold får disse tre point. Perfekt din taktiske vision under træning og overrask alle på kampdagen.

TRANSFORMER UNGE PERSONER TIL OUTLASSER

Hæv unge stjerner og planlæg deres vej til det første hold. Arbejd med personalet for at udvikle deres færdigheder, og arbejd sammen med spejderne for at samle et hold af topspillere, der er bestemt til succes.

IMPONER DIN STIL

Nye funktioner og forbedringer i Football Manager 2021 omdefinerer den måde, du interagerer i spilverdenen. Dine ord vil have større indflydelse på dine forhold til spillere, fans og medier.

Yderligere forbedringer skubber realisme og troskab til niveauer, der aldrig har set før takket være den mest utrolige 3D-grafikmotor i serien.

Football Manager 2021 til PC er et sportsinteraktivt fodboldledelsesspil, der er afhængig af strategier, der kommer fra at kontrollere statistik, foretage passende tweaks og dobbeltkontrol, men der er mange ekstra, der tilføjer interesse og effekt, der gør din tvangsmæssigt fornøjelige oplevelse og spilbar mange gange.

Nyheder?

Vi har alle en fodboldmanager, hvis egenskaber og egenskaber vi elsker, næsten lige så meget som hans evne til at skabe glimrende trænede hold, der fører os til at vinde efter sejr. Vælg de træk, du elsker mest, og lav din egen version af Klopp, Wenger, Fergie med dine egne tilpassede ændringer!

Dette spil har meget detaljeret og realistisk ikke-verbal kommunikation fra lederne ved hjælp af bevægelser, som vredt at stikke hænder i lommer for at udtrykke afsky, en vred pegefinger eller endda vise deres frustration over for spilleren ved at smide en flaske vand med dårlig resultater under en pep talk i pausen af ​​et spil!

Disse ikke-verbale flåter føjer til følelsen af ​​drama og spænding ved ægte fodboldsæper og forbedrer i høj grad din personlige forbindelse med din manager, hvilket øger din investering i spillet betydeligt.

Når vi taler om halvtids pep-samtaler, de er meget mere interaktive, dine spillere vil nu være i stand til at svare på dine ord! Hvis nogen surer over at få en velfortjent flaske vand, kan du erstatte dem i træning med en mere aktiv og klar til at gøre dig stolt over dit valg.

På banen er bænketipsene magre og smartere, en forbedring i forhold til bombningerne fra tidligere spil.

De vigtigste aspekter

Samlet set er dette spil en fremragende omarbejde af tidligere versioner, og alle tilføjelser ser ud til at være sket uden fejl fundet endnu, og eventuelle irritationer fra tidligere versioner er blevet mildnet eller elimineret helt.

Hvis du håber at spille for at undslippe coronavirus-pandemien, kan du ikke! Det er til stede i spillet, men på en meget let måde: kampene er aktive, spillerne lider ikke af sygdommen, og stadionerne er fulde uden risiko for spillere eller fans. I stedet ses det i nyhedscitater og påvirker priser og overførselsvinduer - en lille påmindelse om virkelige problemer, så subtil, at du ikke engang har noget imod det.

Animationer er glatte og realistiske med smarte lygtricks brugt med stor effekt. En af de største forbedringer er kasteaktionen, som er umådeligt bedre end før.

Funktionaliteten hos analytikeren, der tidligere var et virvar af uigennemtrængelige fakta og tal, i denne iteration nedbryder dataene og gør det let at forstå, så man viser lederen de forskellige tendenser og får dig til at reagere hurtigt.

Forbedringer, der fortjener en omtale

Hurtig chat: Mere som en WhatsApp-besked end det klodsede udseende af e-mail-tråden før, de er hurtige, nemme og enkle. Du kan også have en hurtig samtale personligt lige så let. Mange flere mennesker kan deltage i disse hurtige chats og møder

Uddannelsespolitisk vejledning: Du kan bruge fakta og tal til din rådighed til nøjagtigt at forudsige scoringer og resultater ved hjælp af faktiske resultater til at ændre dit team.

Fanbase: Holdet er ikke længere i en boble væk fra den "rigtige" verden, vil være i stand til at se sociale mediebeskeder, interagere med holdets merchandise og modtager "Årets spiller" -priser. Disse reaktioner har en åbenbar effekt på økonomien: succesrige teams sælger mere merchandise og får flere tilhængere på sociale medier!

Spil sæsonen: spil hele året rundt, og se om du får festlige konfetti og forskellige priser, eller om du bliver kaldt tilbage af dine chefer for at advare dig om en mulig afskedigelse for dit teams dårlige præstationer!

footballmanager2021

Du vil helt sikkert også kunne lide