The Outer Worlds

167,00 kr.
Inkl. moms

Epic Games               

The Outer Worlds er en ny single-player sci-fi RPG fra Obsidian Entertainment og Private Division.

Efter købet kan spilnøglen findes på din konto hos Spilkoden.dk og sendes til din email. Du modtager ikke et fysisk produkt

Antal
Ikke på lager

The Outer Worlds er en ny single-player sci-fi RPG fra Obsidian Entertainment og Private Division.

Tabt i transit mens du var på et kolonistskib, der var bundet til den længste kant af galaksen, vågner du årtier senere kun for at finde dig selv midt i en dyb sammensværgelse, der truer med at ødelægge Halcyon-kolonien. Når du udforsker den fjerneste rækkevidde af rummet og støder på forskellige fraktioner, alle kæmper for magt, bestemmer den karakter, du beslutter dig for at blive, hvordan denne spiller-drevne historie udfoldes. I virksomhedsligningen for kolonien er du den ikke-planlagte variabel.

 

Nøglefunktioner:

Den spiller-drevne historie RPG: I overensstemmelse med den obsidiske tradition, er det op til dig, hvordan du nærmer dig The Outer Worlds. Dine valg påvirker ikke kun den måde, historien udvikler sig på; men din karakteropbygning, ledsagerhistorier og slutspilscenarier.

Du kan være mangelfuld på en god måde: Ny på De ydre verdener er ideen om mangler. En overbevisende helt er lavet af de mangler, de bærer med sig. Mens du spiller The Outer Worlds, sporer spillet din oplevelse for at finde, hvad du ikke er særlig god til. Bliver du ved med at blive angrebet af Raptidons? At tage Raptiphobia-fejlen giver dig en debuff, når du konfronterer de onde skabninger, men belønner dig straks med en ekstra. Denne valgfri tilgang til spillet hjælper dig med at opbygge den karakter, du ønsker, mens du udforsker Halcyon.

Led dine ledsagere: Under din rejse gennem den længste koloni møder du en række karakterer, der vil være med i dit besætning. Bevæbnet med unikke evner har disse ledsagere alle deres egne missioner, motiveringer og idealer. Det er op til dig at hjælpe dem med at nå deres mål eller vende dem til dine egne mål.

Udforsk firmakolonien: Halcyon er en koloni i udkanten af ​​galaksen, der ejes og drives af en bestyrelse. De kontrollerer alt ... bortset fra de fremmede monstre, der blev efterladt, da terraformeringen af ​​koloniens to planeter ikke nøjagtigt var i overensstemmelse med planen. Find dit skib og udforsk bosættelser, rumstationer og andre spændende placeringer i hele Halcyon.

outerworlds

Step 1: Efter købet finder du nøglen i din konto på Spilkoden.dk samt den bliver sendt til din mail

Step 2: Gå ind på korrekt platform og aktiverer

Se guiden her

Aktiverer spillet på Epic Games

Genre

Action

Platform

PC

Installering

Epic Games

Sprog

Engelsk

Multiplayer

Nej

Udgivelsesdato

25.10.2019

Systemkrav

Minimum*

OS OSWin 7 64
CPU Intel Core i3-3225 o AMD Phenom II X6 1100T
RAM 4 GB
GPU Nvidia GTX 650 Ti o AMD HD 7850
HDD 40 GB

Recommended*

OS Windows 10 64bit
CPU Intel Core i7-7700K o Ryzen 5 1600
RAM 8 GB
GPU GeForce GTX 1060 6GB o Radeon RX 470 RAM: 8GB
HDD 40 GB