Alekhines Gun (PC)

0,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager

Det er højden af ​​den kolde krig, en tid med global usikkerhed og civil uro. Du er agent Alekhine, en højtuddannet russisk snigmorder, drevet af et moralsk kompas, der fører dig først ind i en skjult operation, der ikke er sanktioneret af det land, du tidligere tjente. Arbejdet sammen med amerikanske CIA-agenter er din mission klar - selvom hvordan du opnår det, er alt andet end - da spændingen i en nuklear standoff vokser med hvert minut der går. Fjender og allierede sløres; sandheden er lige så tåget som din identitet. I en verden, hvor et forkert træk kan være slutningen på dig, har det en pris at navigere i en ny retning.

TRAVERSE 11 ÅBNE SPILNIVEAUER - Spil gennem åbne miljøer med ikke-lineære missioner inden for spændende amerikanske, europæiske og cubanske placeringer. Udforsk flere ruter, skjulte rum og adskillige metoder til at udføre opgaver. Bevæg dig frit inden for dine omgivelser. Håndter mål i enhver rækkefølge, du vælger.

KONTROLLER DINE MISSIONER - Gennemfør hvert trin inden for missionerne baseret på din egen personlige strategi og spillestil. Eksperimenter med taktik som at bruge gift, iscenesætte ulykker eller bevidst advare vagter.

MAKSISER DIN STEALTH-RANKING - Opret distraktioner, vælg låse, tag fjendens forklædninger på, hent vigtige dokumenter for at finde nye oplysninger, og brug specialiserede våben til at bortskaffe fjender. Få yderligere våben efter hvert niveau baseret på din evne til at gennemføre missioner uden at give opmærksomhed.

OPLEV KALDKRIGS SPIONAGE - Alekhines pistol finder sted i en tid med ekstrem fjendtlighed og spænding, begyndende i de tidlige år af den kolde krig efter 2. verdenskrig og strakte sig gennem den tidlige 1960'ers cubanske missilkrise. Oplev filmskårne scener, der tilføjer lag af intriger og tilbyder information, der hjælper med at opklare handlingen, mens du giver et historisk perspektiv af denne tidsperiode.

Kategorier