Alien: Isolation - Ripley Edition (PC/MAC)

0,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager

Denne pakke indeholder følgende:

Alien: Isolation,

Last Survivor DLC,

Besætningsudvidelig DLC.

Oplev den sande betydning af frygt i Alien: Isolation, en overlevelsesgyser i en atmosfære af konstant frygt og dødelig fare. Femten år efter begivenhederne i Alien ™, Ellen Ripleys datter, går Amanda i en desperat kamp for at overleve, på en mission for at afsløre sandheden bag sin mors forsvinden.

Last Survivor - Som Ellen Ripley er det op til dig at gennemføre den sidste mission ombord på Nostromo. Resten af ​​besætningen er død. I et desperat forsøg på at overleve skal du indstille skibets selvdestruktion og forsøge at nå flugtfærgen.

Besætningen kan udvides - Den originale besætning genforenes ombord på Nostromo. Brett og Kane er døde. Med Ash og Lambert er det op til dig som Dallas, Parker eller Ellen Ripley at finde en måde at isolere Alien og overvinde terroren, der konfronterer dem.

Funktioner:

Overvind en stadig tilstedeværende dødelig trussel - Oplev vedvarende frygt, da en virkelig dynamisk og reaktiv udlænding bruger sine sanser til at jage dig og svare på alle dine træk.

Improvisere for at overleve - Hack systemer, rens efter vigtige ressourcer og håndværksgenstande til at håndtere hver situation. Vil du unddrage dig dine fjender, distrahere dem eller se dem i front?

Udforsk en verden af ​​mystik og forræderi - Fordyb dig i den detaljerede indstilling af Sevastopol, en nedlagt handelsstation i udkanten af ​​rummet. Mød en rig gruppe af indbyggere i en verden, der er arret af frygt og mistillid.

Kategorier