Alone in the Dark (PC)

0,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager

Spillet, der startede den populære survival horror-genre, vender tilbage bedre end nogensinde! Spillere styrer Edward Carnby, hovedpersonen fra originalen Alone in the Dark, på en spændende rejse gennem en mørk og skræmmende genskabelse af New Yorks Central Park, hvor Carnby skal opdage sandheden bag en mørk sammensværgelse.

Med inspiration fra præsentationsstil for populære action-tv-dramaer, vil Alone in the Dark blive opdelt i en række forskellige episoder. Med cirka 30-40 minutters gameplay, der består af hver episode, trækker strukturen af ​​Alone in the Dark dig ind i verden, der leverer en voldsom gribende og skræmmende oplevelse. Hver gang spilleren lancerer et gemt spil, begynder episoden med en videooversigt over den foregående episode for hurtigt at fordybe afspilleren i historien og fjerne behovet for at huske, hvor de var, eller hvad de lavede. Hver episode lukkes med en neglebidende klippehænger, der ender med at rasle spillernes nerver, og hvis spilleren forlader spillet, afspilles en videoteaser fra den næste episode, så de ønsker mere.

Alone in the Dark vil give en komplet næste generations, actionfyldte oplevelse i et meget detaljeret, gratis roamingmiljø med en blanding af realtidsfysik og fuld miljøinteraktion. Spillet markerer en ny begyndelse for serien Alone in the Dark.

Kategorier