American Fugitive (PC)

0,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager

American Fugitive er en moderne tilgang til den klassiske action-sandkassegenre, der tilbyder en ny singleplayer, åben verden, top-down 3D-spiloplevelse. Det er udviklet af Fallen Tree Games, hvis to grundlæggere har betydelig erfaring med triple A-spil, herunder TimeSplitters, Crysis, Black og Goldeneye 007: Reloaded. . Velkommen til Redrock County, en søvnig amerikansk by med en blomstrende kriminel aktivitet. Du spiller rollen som Will Riley. Bestemt ikke en engel, men ikke engang en morder. Alligevel sætter du en dom for den koldblodige drab på din far. Drevet af smerte og ønsket om hævn, vil du flygte fra fængsel med den hensigt at finde den virkelige synder. Når du er undsluppet, skal du blande dig med almindelige mennesker for at undgå at blive fanget. Lav kontakt med underverdenen og hold din fordel i forhold til politiet. American Fugitive, der foregår i det dybe syd i 1980'erne, er en kærlighedserklæring til klassikerne inden for biograf og spil.

MODERNE FORTOLKNING AF DEN CLASSIC ACTION SANDBOX - Genopdag glæden ved blodbad med imponerende 3D-grafik, ødelæggende miljøer, skarp fortælling og episke jagter.

MODEN HANDLINGSSPIL, BASERET PÅ EN OPRINDELIG HISTORIE - Find et virvar af mysterier, bedrag, korruption og vendinger beriget af et varieret sortiment af kriminelle og retshåndhævelse.

SMUK INDSTILLING I ÅBN VERDEN - Udforsk Redrock County, et naturskønt og livligt glimt af det landlige USA i 1980'erne, til fods eller i bil.

VÆLG STRAFFELIVET - Plyndre huse, stjæle biler, bevæbnet til tænderne. Men bliv ikke fanget!

PERFEKT DIN KØRSEL - Skub acceleratoren, og udfordre dig selv med tidsbestemte udfordringer og spring, der er spredt rundt om i verden, og vælg mellem forskellige køretøjer.

MÅLLIGE AKTIVITETER - Uanset om du har at gøre med kommissioner for underverdenen, opdager skjulte lagre, røver huse, butikker eller stjæler kunstværker, skal du være opmærksom. De korrupte politiet stopper ikke, før de ser dig komme tilbage bag tremmer!

Kategorier